Sep 2, 2010

contest Little Sweet Brown




1 ) Jadi follower LITTLE SWEET BROWN di blog dan facebook
:: done ::

2) Link kan blog LITTLE SWEET BROWN
dalam blog list anda
:: done ::


3) Letakkan banner LITTLE SWEET BROWN di side bar anda
:: done ::


3) Beritahu LITTLE SWEET BROWN kenapa anda mahukan hadiah ini?
:: pja rase saya cam akan tunang or kawen secara mengejut.. so, tak yah la pening2 pale nak cari door gift .. hahaha ::


4) Buat satu entry mengenai LITTLE SWEET BROWN dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
:: Pja tak ingat la tarikh entry ni bila sebenarnye.. at the first time pja dapat tahu tentang contest nyeh, pja dah feedback.. cam seronok je nak join contest2 cam ni.. tak pernah, tapi teringin.. malangnye, dah bape minggu entry ni dok peram jadi draft.. tak menyempat-nyempat nak siapkan entry ni.. but, pagi ni, tibe2 pja teringat tarikh contest ni dah nak berakhir.. so, cepat2 la pja siapkan..

Apa yang buat pja suke sangat dengan LITTLE SWEET BROWN ni??
-Yang penting sebab choc dia yang tak muak..
-sedap.. [menjilat bibir]
-menarik [cam bubblegum]..
-cantik sangat sampai sayang nak makan.. [orang slalu tanye, boleh makan ke neyh??]
-tersangat la sesuai untuk dijadikan present untuk kenalan

sofar, sejak pja kenal little sweet brown ni, pja belum lagi la tertarik dengan produk choc lain.. pendek kate, if pja nak cari home made choc, memang pja terus direct mencari tuan empunya diri yang membuat choc ni a.k.a
cik Eira Zainal.. at da same time, boleh la pja bantu menambah tabung kawen dia.. hehe..

pasal contest neyh??
urrmmm.. contest ni sesuai untuk peringkat umur.. tua, muda, kanak-kanak.. sebabbb..
cara nak meyertai pun mudah dan terbuka.. sebabbb..
hadiah dia juga sesuai untuk peringkat umur.. sebabb...
semua peringkat umur pun suke coklat.. sebabbbb...
coklat tu sangat sedapppp...
[masyuk lagi la owner little sweet brown ni.. dok tambah pengunjung n costumer]

yang penting, contest ni mengingatkan pja mase sekolah dulu, bile pja and cik eira ni selalu wat contest sendiri sape yang mengumpul coklat paling banyak then susun kat laci partition tepi katil... indah kan~~ ::


5) Sebarkan contest ini kepada rakan-rakan dengan cara tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :

:: kepada kawan-kawan blogger pja or sape-sape la yang masuk entry neyh.. you all mesti teringin nak dapat coklat cam ni kan..kan... nak bagi kat orang ke.. nak makan sendiri ke.. nak dijadikan hadiah bufday ke...


so, you all jom la join contest neyh.. dan yang penting, you all boleh dapat saiz y lebih besar dan lebih menarik dari ni... jom..jom..jom... kite join ramai2... tapi jangan lupe backlink website pja tau.. hehe.. pja pun tahu contest ini dari blog http://aienadhira.blogspot.com/ ::

6) Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke LITTLE SWEET BROWN.
:: done ::

7) Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
:: done ::

3 comments:

P . J . A . A . M . I . R said...

geram la.. 10 kali dok tukar warne tulisan entry.. tp 10 kali jugak tak lepas.. errgghhh... dah le entry ku tak menarik..

luvira said...

hahaha..ko kene tukar setting tuh, baru lew tukar nama

Momma Mia said...

good luck sis